september 13, 2010

SD har vitmakt-kandidater i 28 kommuner

Svenska folket har i tidigare val visat att de inte stöder främlingsfientlighet. Ny Demokrati åkte ut när de riktade in sig på motstånd mot invandring. Moderaternas valsiffror 2002 kraschade efter "valstugereportaget" i Uppdrag Granskning.

Som sagt är det ont om verkliga rasister i Sverige. Den svenska vitmaktrörelsen blir allt svagare.

Sverigedemokraterna försöker ta avstånd från sin rasistiska historia och hävdar att de här åsikterna bannlystes från partiet i samband med att Nationaldemokraterna bröt sig ut, och Jimmie Åkesson blev partiledare. Men faktum är att det fortfarande finns många kandidater på SD-listor, som har varit aktiva i vitmaktrörelsen under de senaste åren. I de flesta fallen handlar det inte heller om några ungdomssynder, utan om medlemskap och uttalanden under den gångna mandatperioden.

Sverigedemokraterna har öppna rasister på sina röstsedlar. Det går inte att ta ett sådant parti på allvar.

2 kommentarer:

Roger Svensson sa...

Ehh, så här har Expo letat med ljus och lykta efter ”nazist-kopplingar” och så var DET HÄR det värsta man kunde hitta! Några är medlemmar på forumet ”nordisk.nu” som knappast är något forum enbart för ”nazister” utan snarast är motsvarigheten till ”socialism.nu” vars medlemmar är allt från vanliga sossar till AFA-anhängare och Stalinister. Några har inhandlat böcker eller skivor från ”suspekta” bolag vilket väl är lika upprörande som en person som någon gång har inhandla en bok eller en skiva på ett kommunistiskt bokcafé. Några har tidigare varit aktiva i mer extrema organisationer ungefär som det finns representanter och medlemmar i de etablerade partierna som tidigare varit medlemmar i diverse extrema kommunistiska sekter. Här greppar EXPO verkligen efter halmstrån i sin desperation. Det börjar ju nästan bli löjligt …

Vad som däremot ÄR upprörande är det politiska våld som Sd-politiker blir utsatta för, t.ex. den brutala misshandel och knivskärning som en Sd-kandidat blev utsatt för i sitt hem i helgen. Men det är ju tydligen inte lika viktigt att ta upp …

Tore Kullgren sa...

Att Vänsterpartiet har öppna kommunister som medlemmar är inget scoop; det är något som varje väljare och samarbetsparti får värdera dem efter.

Medlemmar har inte bara varit registrerade på Nordisk.nu, utan använt sajten för att bland annat förneka förintelsen.

SD har gått till val på att de inte har rasister i leden, men här bevisar de att det fortfarande är fallet.