oktober 21, 2010

Raw och en bräddfylld goodiebag

Jag lyckades smita in på premiären av Raw Comedy Club i fredags. Spotlife ordnade någon sorts bloggmingel med ekologiskt tema, och man fick några ekollon i entrén. Jag fick så klart för mig att ekollonen var tänkta som snacks, och blev besviken på att de var lika äckliga som de ekollon som man råkade smaka på . Den gen som fyller ekollon med garvsyra är dominant, läs mer i Vete, Vapen och Virus. (Insert fånigt skämt om ekologi, ekollon och att smaka på ollon.)

På klubben uppträdde Mårten Andersson och Hasse Brontén, som jag träffat på när vi spelade in Grillad med Glenn Hysén i fjol. Messiah Hallberg, som jag inte riktigt förstått mig på ännu, blev rolig när han slutade spela sin östermalmsrollfigur och blev sig själv för ett tag. Nu när namedroppandet är avklarat så kommer det obligatoriska godisväskefotot:
Pumpaknäckebrödet är det enda som jag hunnit smaka på hittills, men resten ska nog gå ner också. Och att en hygienprodukt heter Weleda, efter en tysk prästinna som gjorde uppror mot romarriket, är lite extra kul.

2 kommentarer:

Ted sa...

Hej Tore, hur kommer jag i kontakt med dig via mail?

//Ted

Tore Kullgren sa...

Min e-post är tore.kullgren@gmail.com