januari 28, 2007

Varför är frågan om charm så känslig?

Många tjejer runt min ålder verkar känna starkt obehag inför frågan om vad de tycker är attraktivt hos en kille. De använder ofta begrepp som "charm", "utstrålning" eller "karisma", men när man frågar vad som ligger i begreppet börjar vissa slingra sig, medan andra blir rent upprörda.

2 kommentarer:

maria sa...

Kanske för att man inte kan ge ett svar på vad charm är på ett sådant sätt att svaret både blir generellt OCH exemplifierar så att man förstår vad det betyder/är. Vad man anser som charmigt eller vilken utstrålning som är tilltalande är ju högst individuellt. Att då försöka förklara vad charm är utan att gå in på personliga preferenser gör att det blir ett rätt luddigt och otydligt begrepp. Därav svårigheten i att förklara det.
Tycker jag :-)

Anonym sa...

carm måste man uppleva för att veta vad det är. Alla personer upplever det olika och chrm är något en mäniska får ut av sin personlighet eller nått den kanske gör med bilcken. Tore när du upplever det kommer du att fatta det. Släppdet! det finns betydligt viktigare saker att bry sig om! Klart slut!